PORTFOLIO

Door de jaren heen heb ik heel veel verschillende shoots mogen doen; van familieportretten tot modeshows en bruiloften. Van verenigingsactiviteiten tot begrafenissen. En alles daartussenin. Heel divers dus maar met een ding gemeen; de focus op wat mooi en echt is in het leven. Hieronder een kleine greep uit mijn werk. Op de homepage vind je nog meer foto’s door op NIEUW, UP, BLOEI en WIJS te klikken. 

 

Familiemomenten zijn er in allerhande soorten; zoveel bijzondere gelegenheden voor een gezin of familie. Bij sommige loop ik al jaren mee als fotograaf, waardoor een levensloop van familieportretten is ontstaan.

 

Partijtjes, de gelegenheid om kinderen en hun vriendjes ongedwongen op de foto te zetten. Hoe leuk is dat? Naast fotograaf kan ik ook voor extra zitplaatsen zorgen, omdat ik ook naar de locatie zal rijden.

 

Soms zijn er opdrachten, waarbij gewerkt moet worden onder lastigere lichtomstandigheden en veel beweging, zoals modeshows. Dat is een uitdaging voor mij als fotograaf. Een die ik iedere keer opnieuw aan wil gaan, met tevreden opdrachtgevers als resultaat.

 

Ook bij clubs en sportverenigingen zijn er dikwijls legendarische wedstrijden of optredens. Foto’s daarvan stralen pure beleving, inspanning en enthousiasme uit.

 

 Soms zijn er ook moeilijke of verdrietige momenten die onze aandacht vragen. Juist dan kan beeldmateriaal het verschil maken om de herinneringen levendig te houden.